• Managen graag uw projecten van A tot Z
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Jarenlange ervaring

Mizuno

Mizuno is toegewijd aan het helpen van elke atleet die zicht begeeft in de wereld van sport. Met het constante verlangen om te innoveren en de maatschappij te helpen door het produceren en aanbieden van sportgoederen, proberen we een merk te bouwen die resoneert met onze kernwaarden en doelen.

Koester de momenten en vertrouw in het proces
Rihachi en Rizo Mizuno geloofden dat de passie voor sport, ongeacht op welk niveau, iedereen uitdaagt om zijn eigen lat te verhogen en een betere versie van zichzelf te worden, toen zij het merk in 1906 oprichtten. Dat is waarom we ons blijven richten op het ontwikkelen van sportgoederen en het wereldwijd promoten van sport. Voor meer dan 100 jaar verbreken we barrières met onze filosofie en kernwaarden, en ondertussen is onze boodschap ingebed in onze slogan "Reach Beyond".

Onze slogan komt voort uit onze vijf merkwaarden: betrouwbaar, innovatief, prestatiegericht, inspirerend en gepassioneerd. Met onze slogan: het bereiken wat je nu (nog) niet hebt, willen we iedere sporter motiveren, aanmoedigen en steunen in hun reis naar hun volgende doel en verder.

Vraag offerte aan voor Mizuno

© Copyright 2021 Montra • Privacy policyCookie policy