JAKO CORPORATE WEAR

JAKO CORPORATE WEAR

Wat maakt een team sterk? Gemeenschappelijke doelen. Waarden die we delen en het plezier om samen iets te bereiken. Elk team is uniek – en heeft daarom een uniforme outfit nodig.

JAKO wordt niet enkel door Champions Leagueteams gedragen, maar ook door tal van bedrijven, openbare instellingen en verenigingen. Een ruime waaier aan kleuren, een uitgebreid matengamma en uiterst functionele materialen stellen elk team in de mogelijkheid zich professioneel uit te rusten.

Verschillende materialen, een hoogwaardige afwerking en ook nog eens een ruime keuze aan kleuren zorgen voor de perfecte uitstraling.

BEDRUKKEN & BORDUREN

Al meer dan 20 jaar hebben we een ijzersterke reputatie voor de bedrukking en borduring van allerhande textiel. Hiervoor werken we samen met externe partners die ook jaren ervaring hebben en zich steeds toespitsen op de nieuwste technieken. Onze kracht zit voornamelijk in een zeer persoonlijke en snelle service. Er zijn tal van mogelijkheden in de bedrukking van sportkledij, nummering, namen, gepersonaliseerde bedrukkingen op promotiekledij, werkkledij en borduringen. In onze showroom tonen we u graag allerlei voorbeelden.